Setmana de l’Energia 2020 del 22 al 26 de juny. Descobriu els recursos virtuals!

Descobriu la Setmana de l’Energia 2020

https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmana-de-l-energia-virtual

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han creat i adaptat diversos recursos d’educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts i no territorialitzats.

Han creat un espai a la web on els estan publicant aquesta setmana i des d’on els podeu fer servir i difondre a la vostre ciutadania: https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmanaenergia.
Els recursos enguany no estan sotmesos a petició via formulari, i en tot cas, us demanen que si en feu difusió o els feu servir els hi digueu i els hi feu el retorn. Els recursos es poden fer servir des de ja, pel Dia Mundial del Medi Ambient, per la Setmana de l’Energia, durant tot l’estiu i també estaran disponibles el curs vinent.

Us presenten un primer recurs: els Challenges energètics casolans
Son tres reptes diferents en els quals es proposa a famílies que des de casa participin en algun dels tres o tots, i facin cadena i convidin a altres amics i familiars a fer-los.

També hi ha un escape room, webinars, jocs educatius i exposicions.

Més info a: https://www.diba.cat/web/xarxasost/challenges-des-de-casa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>