Regalem Cds d’àudio: Poesia

Encara teniu reproductors de CDs? Voleu una col·lecció de poesia? El CRP Maresme II regala exemplars de poesia a la primera persona* interessada que respongui a aquest article amb un comentari.

  • Recital de poemes en suport de la Calandreta d’Orlhac. Dura 16 minuts i mig. S’acompanya de la transcripció dels 16 poemes.
  • Bestiari. Guillermina Motta.
  • Plor de tórtora. Cançons sobre poemes de Verdaguer. Inclou el text dels 13 poemes. Dura, en total, 53 minuts.
  • Josep Coll “Gratitud d’un poble”. Jacint Verdaguer 1902-2002. Aquest CD és un petit homenatge que fa l’autor a Mossen Jacint Verdaguer. A partir de musicar un poema descobreix un Verdaguer que no coneixia i intenta apropar-lo a la gent. Els poemes escollits i musicats per l’autor són: Les tres volades; La fada de Roses; Cap al tard; Per què canten les mares?; La parla del cel; Navegant; Caminant; Records i somnis; Voleu que vos la canti?; La pomerola; L’emigrant. Cada una d’aquestes peces va acompanyada d’un pròleg.
  • Josep Anselm Clavé (1824-1874) Peces corals.

*que no hagi estat ja guanyadora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>