RECULL DE RECURSOS AMBIENTALS PER DIES DE CONFINAMENT– VOL. III

L’escola de Natura El Corredor us fem arribar la tercera tria de recursos, articles i propostes per seguir treballant l’Educació per a la Sostenibilitat des de casa!

  • ACCIONS INTERESSANTS: L’aturada pel confinament ha fet que moltes accions de “neteja” i manteniment de la vegetació en espais urbans, rurals i enjardinats hagin deixat de fer-se. Això ha provocat una explosió de vida i biodiversitat que hauria de fer-nos reflexionar sobre les nostres accions quotidianes. Un moviment a través de tot Europa vol posar en valor les mal anomenades “males herbes” identificant-les amb guix al terra:

  • APRENDRE MÉS SOBRE LES PAPALLONES: Al canal de Youtube del CREAF (Centre de Recerca Agro-forestal) ja teniu disponible un curs d’identificació de papallones en obert i gratuït per a tothom. Està pensat per a papallones de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que són les que la majoria de vosaltres també podeu trobar a l’entorn de les vostres escoles i municipis.
  • RECURSOS PER DONAR-HI UN COP D’ULL:
  • 17 OCELLS PER A 17 ODS: Guia que vincula 17 espècies d’ocells amb els 17 ODS segons les seves característiques i el seu comportament (en castellà).
  • Per als més petits, l’ACTIVIZOO: propostes diàries d’activitats per a omplir el temps lliure amb jocs, contes i curiositats que els permetran continuar aprenent sobre la natura.
  • ATLES DELS CONFLICTES AMBIENTALS: Atles interactiu i constantment actualitzat que recopila més de 2000 conflictes ambientals de tot el planeta. Realment interessant! (en anglès).
  • UN COP D’ULL AL PARC: Les Biblioteques públiques del Maresme conviden a celebrar el Dia Europeu dels Parcs fent una foto d’algun fenomen o element natural perquè l’envieu per correu electrònic a parcsibiblios@gmail.com

Teniu temps des d’ara mateix fins al 17 de maig!

Amb les fotografies de tots els participants elaborarem unes quantes històries per ajudar a descobrir missatges ocults de la natura a les imatges que heu captat. Podeu enviar imatges del medi natural si sou a prop, però compteu que la natura hi és present als parcs urbans, als carrers o a casa mateix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>