Primera Ginbooktuber!

Avui al matí s’ha realitzat al Centre Cívic de Santa Susanna la primera Ginbooktuber organitzada pels centres de Santa Susanna i Malgrat de Mar.

Prèviament es va elaborar un circuit en format de Gincana-Mapa d’orientació en què hi havia 10 proves amb un codi QR vinculat a un estímul lector (booktrailer, lectura expressiva, crítica lectora, etc.) que proposava sempre un repte o enigma que el grup participant havia de resoldre fent-ne el retorn corresponent.

Els vídeos dels alumnes amb les diferents respostes s’han visualitzat avui en el Centre Cívic i hem comptat amb la presència de la booktuber Marta Botet, que ha compartit amb tots nosaltres com va començar a llegir, el gust per la lectura i la importància de llegir.

 

Ha estat una jornada molt interessant en la que volem agrair a tots els centres i a tots els docents que s’han implicat en la organització d’aquesta activitat, i sobretot, a la Marta Botet per venir fins aquí i compartir amb tots nosaltres la seva passió per la lectura!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>