Jornada L’aprenentatge en xarxa: de la interacció als impactes

Les xarxes són una eina fonamental per a l’aprenentatge cooperatiu i en comunitat

En el marc de l’eix estratègic de política de xarxes, el dia 9 de març, el Departament d’Educació celebra una Jornada de xarxes adreçada a docents, centres educatius, inspecció d’educació, referents de serveis educatius i universitats  i equips socioeducatius de territori, agents tots ells de coordinació, dinamització i ment oratge de l’aprenentatge en xarxa.

L’objectiu de la Jornada serà posar en valor el treball en xarxa a partir del compromís i la participació dels equips multi professionals que fan possible tant el procés com el seu impacte.

És un fet constatable per tota la comunitat educativa l’existència i el funcionament d’una àmplia diversitat de xarxes; ara esdevé la necessitat d’afavorir nexes entre els agents que les fan possible i connexions entre unes i altres xarxes, a fi de transferir el coneixement que es genera i els impactes vinculats a aquest treball en xarxa.

Des de la realitat internacional de l’aprenentatge en xarxa,  els guanys mostrats a partir de la recerca educativa i , des de la mateixa tradició que el sistema educatiu català té d’aquesta manera de fer educativa, el Departament d’Educació, avui  i encapçalant amb aquesta Jornada, assumeix el lideratge de l’impuls d’aquesta millora educativa.

Inscripcions

Més informació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>