SUSPESA la IV Jornada d’Orientació de l’FP a l’Alt Maresme

Després de les anteriors edicions, amb una molt bona valoració per part dels centres i assistents, volem seguir en la línia iniciada fa 3 anys per avançar.

El proper divendres 27 de març de 2020 es durà a terme la IV Jornada d’Orientació de l’FP a l’Alt Maresme a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella.

L’objectiu és oferir recursos pel futur professional dels alumnes donant a conèixer sortides formatives i així orientar als joves de tot el ventall de possibilitats per tal de facilitar la presa de decisió sobre el seu futur professional.

S’estan organitzat tallers i xerrades dinamitzades pels professionals dels Cicles Formatius de Grau Mitjà, Grau Superior, Programes de Formació i Inserció, i Itineraris Formatius Específics.

La jornada estarà oberta pels centres i públic de 9 a 13.30h.

Volem fer menció a l’alumna Laura Batlle, de l’institut Euclides que ens ha dissenyat el cartell de les jornades.

Us hi esperem!

 

2 comentaris

  1. sonia

    Molt bones. Espot assistir sense ser actualment cap professional en actiu? soc pedagoga en recerca de feina i m’interessa moltíssim aquesta jornada per ampliar coneixements davant d’una futura feina (això espero)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>