Dues conferències simultànies sobre tecnologia a Ciència en primera persona

“L’ALBA i l’LHC, dues eines útils per a la ciència i la tecnologia” a càrrec de Rafel Escribano, professor de la UAB. En aquesta conferència-xerrada ens explica com funcionen i per a què serveixen aquestes dues màquines colossals; el gran col·lisionador hadrònic LHC de Ginebra i la font de llum sincrotró ALBA de Cerdanyola del Vallès. A l’Escola de Teixits de Punt de Canet.

canet_rafel-escribano

Simultàniament una altra conferència:

“La recerca en Intel·ligència Artificial” a càrrec de Carles Sierra, professor de Recerca del CSIC. Ens explica quines són les línies de recerca més actives en el camp de la intel·ligència artificial i la seva experiència personal com a investigador. Quines són les actituds d’un bon investigador? . Al Centre Cultural de Malgrat.

20161116_120628

Aquestes dues activitats s’adrecen a l’alumnat de 4t d’ESO i batxillerat durant la Setmana de la Ciència en col·laboració amb la Fundació Catalana per la Recerca i La Innovació (FCRI)

captura-de-2016-10-21-123623

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>