Congrés Català d’Educació Matemàtica

Estimeu les matemàtiques? Sou docents d’infantil, primària i/o secundària?

Ja us podeu inscriure al Congrés Català d’Educació Matemàtica 2020 que es celebrarà els propers 13, 14 i 15 de novembre del 2020 tindrà lloc a Reus i Tarragona.

Ateses les circumstàncies que estem vivint a causa del Covid19 i donada la impossibilitat de celebrar el C2EM 2020 en format presencial, els Comitès Local, Organitzador i Científic del C2EM 2020, la junta de Feemcat i representants del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili han acordat la celebració del C2EM 2020 el 13, 14 i 15 de novembre a Reus-Tarragona en format virtual. 

El C2EM s’inaugurarà el 13 de novembre de manera semipresencial al Palau de congressos de Tarragona. La conferència inaugural anirà a càrrec a càrrec de l’Eduardo Sáenz de Cabezón, sota el títol: “Ganar, ganar, ganar y volver a ganar”

La cloenda del C2EM 2020 serà el diumenge 15 de novembre. I anirà a càrrec de Laura Morera i Jordi Font, porta per títol ” Reus, tenim un problema… Doncs, portem-lo a classe!” 

més informació

INSCRIPCIONS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>