Conferència: Neurociència i educació a educació infantil

Us convidem a assistir a una conferència molt interessant de la mà de Marta Portero que reflexionarà sobre punts claus relacionats entre la neurociència i l’educació infantil.

Dia 11 de desembre de 17.30 a 20 hores a l’Auditori de la Biblioteca M. Serra I Moret. Carrer Progrés, 22, 08397 Pineda de Mar, Barcelona.

Us podeu inscriure a aquesta activitat del Pla de Formació de Zona de l’Alt Maresme clicant aquest enllaç. No hi falteu, promet molt.

Marta Portero Tresserra és psicòloga, doctora en neurociències i investigadora en el Grup de Neurobiologia de l’Aprenentatge i la Memòria de l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És professora de l’Unitat de Psicobiologia de la UAB i del grau de Medicina de la Universitat de Girona. Ha realizat treballs d’investigació a la Universitat CEU-San Pablo de Madrid, al Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona, a la Utrecht University i a la Universitat de La Sabana (Colòmbia).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>