Conferència Currículum i orientacions. Educació Infantil 2n cicle. 30 NOV.

Fa uns mesos s’ha publicat el document d’orientacions per al segon cicle d’educació infantil. Aquestes orientacions tenen per objectiu compartir reflexions, donar exemples i pautes sobre com fer de mestre-a al parvulari i alhora, mostrar la millor manera d’oferir oportunitats per al desenvolupament i l’aprenentatge que necessiten els nostres infants.

El dijous 30 de novembre de 17:30 a 19.30 tindrà lloc la conferència Currículum i orientacions – Educació Infantil 2n cicle a càrrec de la inspectora Rosa Borràs Medina.

L’ objectiu de la conferència és donar a conèixer els trets principals del document d’orientacions per al cicle 3-6 i donar també algunes idees sobre la seva implementació a l’aula.

La conferència s’adreça a mestres d’educació infantil, TEIS, coordinadors-es de cicle i direccions de les escoles.

Els documents de referència són el Decret 181/2008, de 9 de setembre, pel qual s’estableixen l’ordenació dels ensenyaments del segon cicle de l’educació infantil.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>