Un any més, arriba la Codeweek

Com ja fa uns anys, per aquestes dates se celebra la Codeweek, uns dies on els centres de tota Europa fan visibles les seves activitats de programació i robòtica. Tot i que el lema de la Codeweek és que fem de cada setmana una setmana de la programació, durant dues setmanes a l’any es fa especial èmfasi a visualitzar totes aquestes activitats en l’àmbit educatiu. Enguany les dates són del 10 al 25 d’octubre de 2020.

Al llarg d’aquests dies centres educatius, entitats, clubs de programació… Realitzen activitats per fomentar el pensament computacional i la programació als diferents països de la UE com a activitat per afavorir la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat. Podeu consultar aquestes activitats en un mapa interactiu que la mateixa organització té al seu web. Com veureu, a Catalunya tenim moltes activitats afegides, i podeu afegir-ne més registrant-vos aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>