Orientacions per a la coordinació digital de centre

La transformació digital s’ha accelerat en els darrers cursos i ha generat un increment de les tasques relacionades amb les coordinacions digitals. L’assoliment de la competència digital de l’alumnat ha de ser l’objectiu fonamental d’aquesta transformació digital i educativa. El seu caràcter transversal implica una coordinació entre els i les docents, així com assessorament i suport.

Una part fonamental de la transformació digital dels centres recau en el bon funcionament dels equipaments i les infraestructures del centre. Les tasques de la coordinació digital han crescut en volum i exigència, per això es fa necessària una revisió de quines són, com es poden atendre i qui les pot atendre.

Per facilitar-ne la revisió, aquest document acota i defineix les tasques de la coordinació digital, indicant quines són les que pertoquen al coordinador o coordinadora digital de centre en funció del seu encàrrec de servei i tal com es defineix als documents d’organització i gestió de centres educatius (DOIGC), i quines són les que poden ser delegables i executades per altres docents o personal PAS del centre educatiu.

Podeu trobar el document d’orientacions per a la coordinació digital de centre al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>