Kit “Enginyeria d’astronaus”, ja disponible!

Tenim una nova maleta pedagògica adreçada a l’alumnat de primària i secundària per treballar, entre d’altres, continguts de coneixement del medi, ciències i tecnologia. Es tracta del kit “Enginyeria d’astronaus”, creat per ESERO.

ESERO és un projecte educatiu de l’ESA (Agència Espacial Europea), que promou l’aprenentatge STEAM als centres educatius a través d’activitats relacionades amb l’espai. En concret, aquest kit promou una sèrie d’activitats per treballar les propietats dels materials (entre altres aspectes) a partir d’un repte que proposa un enginyer aeroespacial.

El kit està format per:

  • 5 capses amb 8 cubs de 2cmde diferents materials.
  • Una capsa amb 3 cubs extres d’altres materials.
  • Diferents elements per a realitzar les investigacions (plaques de Petri, components elèctrics, bàscula de precisió…)
  • Dossier d’activitats per a primària i secundària.

 

En aquests enllaços podeu veure les propostes de primària i secundària. Recordeu que podeu consultar la disponibilitat i demanar el préstec a l’apartat de maletes pedagògiques. Consulteu també la normativa referent al servei de préstec i COVID 19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>