Jornada de cloenda del projecte de Transformació Digital de centres

Dijous 1 de juliol va tenir lloc la Jornada virtual de cloenda del curs 20-21 del projecte de Transformació Digital de centres.

  • La benvinguda a la jornada la va donar la Sra. Roser Cussó, moment en el qual va agrair a tothom la tasca tan intensa realitzada.  Destacar per sobre de tot un punt clau a l’hora de fer balanç dels seus objectius: que l’alumne sigui partícip del seu aprenentatge.
  • Es va fer resum del nombre de centres participants en el projecte, dels dispositius entregats als centres, de les formacions internes realitzades i de les propostes didàctiques dutes a terme.
  • Recordar el Nodes referent del Projecte: Transformació Digital 
  • Un altre punt important treballat va ser l’acreditació com a PIN Innovació per part dels centres que ho vulguin sol·licitar. Tota la informació es pot trobar al Portal de Centre.

Es van presentar les experiències de centres següents:

A l’espai Nodes de Transformació Digital podeu accedir a totes les fitxes de projectes i  propostes didàctiques. Feu clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>