INS Carles Vallbona – Participació a l’Expo Science International (ESI) a Abu Dhabi

Durant la setmana passada, el treball RoboEduCat, sobre robòtica educativa, va participar a l’ESI que va tenir lloc a Abu Dhabi. Es considera la fira, en la seva categoria, més important del món amb més de 1500 participants i uns 700 projectes de més de 50 països.

Durant aquest temps, la Sara, la Clàudia i la Júlia, de l’INS Carles Vallbona de Granollers juntament amb el Mario, de l’INS Thalassa de Montgat, han combinat la presentació del seu projecte amb activitat culturals com la visita a alguns dels espais més característics de la ciutat com la Gran Mesquita, el Palau Reial o el Qasr al-Hosn (Fortí Blanc o vell fort), considerat l’edifici més antic de la ciutat (1793), entre d’altres. La fira va finalitzar, el darrer dia, amb el muntatge d’un estand que permetia explicar a la resta de participants el nostre origen i la nostra cultura, rodejat d’espectacles musicals i culturals dels Emirat Àrabs Units.

Certament, una experiència única que ha permès conèixer companys i companyes d’altres països que tenen, almenys, un punt en comú: la recerca i la curiositat per conèixer. Propera parada, 2021 Mèxic (Yucatan).