Escola Natura Corredor – Recursos ambientals en confinament

L’equip de l’Escola de Natura del Corredor ha fet una tria de recursos per seguir fent anar el magí, treballar, jugar i reflexionar. Esperem que els trobeu interessants!

  • RECURSOS INTERESSANTS: El col·lectiu per a l’Educació Ambiental y Acción #EA26 ha elaborat una recopilació de recursos entorn a possibles preguntes sobre el coronavirus per a respondre amb l’alumnat dels diferents cicles educatius, i des de la perspectiva de l’educació ecosocial.
  • INVESTIGUEM DES DE CASA: El Museu de Ciències Naturals de Granollers proposa una descoberta científica per a tota la família, des de casa: El Misteri de l’Estela.
  • ARTICLES NECESSARIS: Entrevista feta per Vilaweb a Jordi Sunyer, cap del programa de Salut Infantil de l’ISGlobal: ‘La crisi climàtica serà més greu que aquesta pandèmia’.
  • ESCOLES ACTIVES: L’SKAMOT VERD de l’Escola Sant Ramon Nonat segueix actiu ben confinat! Ens proposa uns reptes online al seu canal de youtube #thebeanraceCHALLENGE:

  • LA NATURA DE CASA ESTANT: #ambprismaticsalterrat, iniciativa de Naturaprop que pretén convertir cada dia els aguaits de @naturaprop en una finestra oberta al bosc, a la natura, a l’abast de tothom. A través d’Instagram Directe: https://www.instagram.com/naturaprop/

A més, si us agrada observar ocells teniu dues iniciatives de ciència ciutadana molt útils per aquests dies: ocellsdelsjardins.cat i #JoEmQuedoACasa d’Ornitho.cat. (En aquesta si hi participes, pots tenir premi!!!).

I encara, una entrevista amb l’ornitòleg Enric Badosa que ens anima a aprofitar els dies de confinament per observar la fauna!