DONA LA NOTA, encara hi som a temps – Reptes ambientals en el confinament

DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Amb aquesta iniciativa es pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. D’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.). I d’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències a disposició dels centres. I emmarcat en tot aquest escenari apareix la iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. El punt de partida és la proposta inicial del CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de lidera aquesta iniciativa, difondre-la, impulsar-la i destinar-hi els recursos necessaris.

Dona la nota des de casa
BUSCA EL TEU MOMENT DE DESCONNEXIÓ DIGITAL!!!

És una realitat que en tots aquest dies de confinament a les nostres cases, les xarxes socials ens han ajudat a mantenir el contacte amb tota la gent que no tenim a prop, a poder treballar en equip i a rebre diferents propostes educatives. Això està molt bé i et felicitem!!!!
Però també…

Volem destacar que és molt important dedicar temps a la família, als amics i altres que tenim ben apropet de nosaltres.
Ara et demanem que ens expliques quines accions, activitats, manualitats, receptes de cuina i altres activitats que millorin el medi ambient has estat fent en aquelles estones que no has ESTAT CONNECTAT O CONNECTADA a les xarxes, contribuint també així a un estalvi energètic al planeta.
Esperem que hàgiu fet un munt de coses!!!

href=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsPtMQrPPFPbIow2ofp7zldP3KrEXqU_khDB–Kr56HEYBYA/viewform” rel=”noopener” target=”_blank”>PARTICIPA-HI