Biografies de dones per treballar la coeducació

Compartint l’objectiu del programa Coeduca’t d’avançar cap a un model de sistema educatiu inclusiu, que incorpori la igualtat de gènere i la coeducació per contribuir a la millora de la societat, posem a la vostra disposició aquesta nova maleta pedagògica: biografies de dones.

És una maleta que conté 26 contes il·lustrats que expliquen qui eren i què van aconseguir grans dones de la història contemporània. Dissenyadores, pintores, aventureres, científiques… Dones que van aconseguir convertir un petit somni en una gran fita per a la història.

 

 

 

 

 

 

La maleta s’acompanya de làmines amb fotografies reals de cada dona, una proposta didàctica de com treballar-ho a l’aula i un resum de totes les biografies.

Podeu demanar la maleta mitjançant el formulari de préstec. També podeu consultar la disponibilitat en el calendari de reserves.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>