Robots, sensors i més!

En les últimes fases del projecte, els vostres alumnes hauran de decidir quin serà el millor robot per acabar de construir la seva idea/prototip.

Actualment existeixen una gran quantitat de robots i components amb els quals podrem treballar. És per això que estem elaborant aquest recull de robots i tecnologies que existeixen al mercat. Algunes, com les Beebots o les Microbit, les teniu disponibles en préstec al CRP.

En aquest recull trobareu una petita descripció, per a quina edat creiem que va adreçat, aspectes que ens agraden o no i els sensors/actuadors del que disposa. El recull l’acompanya un altre document amb una llista de sensors i la seva funció.

És un document obert i en constant edició, ja que el món de la robòtica educativa és molt canviant. Us animem a enviar-nos les vostres propostes al correu del CRP (a8930013@xtec.cat).


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>