English Day’17 – Jornada 26 Juny

La jornada d’intercanvi del seminari English Day es va celebrar el dilluns 26 de juny de 16:00 a 18:00.

English DAY' 17

L’acte es va iniciar amb les paraules de l’inspector Sr. Miquel Badia que va agraïr l’esforç i el treball de tot el professorat present a l’acte. A continuació, Carme Florit, referent de llengües del CRP, va aportar algunes dades sobre l’evolució de l’English Day al Vallès Oriental I i va presentar a les dues professores Cristina Grau i Marian Parés, encarregades de la xerrada “Recursos i estratègies per a l’èxit d’un projecte internacional”. Com a cloenda, la Sra. Marta Pey, referent de llengües estrangeres del MVO, i la Sra. Maria Llovet, coordinadora del seminari, van adreçar unes breus paraules al professorat assistent; ambdues es van acomiadar perquè canvien de càrrec el curs que ve.

Cristina Grau&Marian Pares

La mostra d’activitats es va desenvolupar amb normalitat. Cada centre va elaborar un póster de 1 m d’amplada per 1.5 m d’alçada que es va exposar per les parets del vestíbul de l’institut. La majoria d’escoles i centres de secundària assistents van aportar d’altres materials per a exemplificar el treball dut a terme en el dia de celebració al centre. Els centres van tenir temps per a preguntar i per explicar, objectius principals de la jornada, que està basada en compartir idees, models, tasques i estratègies organitzatives. Les mestres van poder prendre un te fred i pastes a l’estil britànic mentre visitaven l’exposició.

#englishday17 mostra de treballs realitzats. Bona feina !!! – Spherical Image – RICOH THETA

La jornada va envidenciar, un cop, més, el valor afegit que representa la celebració d’un English Day als centres.

Pel que fa a dades numèriques, aquest any s’ha arribat a la xifra de 22 escoles, un 76% del total de centres públics i concertats del Vallès Oriental I, que engloba les poblacions de Granollers, Les Franqueses, Canovelles i La Roca. A aquest nombre s’hi ha d’afegir els 2 instituts que han celebrat també el seu propi English Day i els 3 instituts que han col·laborat amb les escoles de primària properes en un treball conjunt molt profitós. Per tant, tenim un total de 5 instituts implicats d’un total de 10 a la zona, el 50%. La coordinadora del CRP, Carme Florit, va destacar que el repte és ara incorporar a un major nombre d’instituts, un 75% com a objectiu, i al 100% de les escoles.

Per últim, cal agraïr la cessió de l’espai per part de l’equip directiu de l’Institut Antoni Cumella.

Felicitats a totes i tots per la bona feina realitzada que permet al l’alumnat “viure” l’anglès en una jornada festiva que implica a gairebé tothom dels centres.

A continuació podeu veure un recull de fotografies que il·lustren l’èxit de la jornada: