Programa COEDUCA’T amb el currículum

Aquest curs el Departament d’Educació posa en marxa un Programa per ajudar els centres educatius d’infantil, primària i secundària a treballar de forma explícita, sistemàtica, rigorosa i respectuosa, aspectes bàsics de coeducació, de perspectiva de gènere i de sexualitat.

L’objectiu és avançar cap a un model de sistema educatiu inclusiu, que incorpori la perspectiva de gènere i la coeducació perquè contribueixin a la millora de la societat, on no tingui cabuda la discriminació per raó de gènere, d’estereotips i doni eines per desenvolupar l’educació afectiva i sexual per prevenir la violència masclista. Aquesta educació afectiva i sexual des de les primeres etapes és un dels instruments per eradicar la violència.

A partir del mes de febrer començaran les formacions del programa “Coeduca’t amb el currículum” en els diferents Serveis Territorials i al Consorci d’Educació de Barcelona. Aquesta formació s’anirà desenvolupant al llarg dels diferents cursos amb l’objectiu que arribi a tots els centres educatius.

Per saber-ne més, visiteu el seu bloc.

Documentació de referència i recursos sobre el tema:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>