ESTRENEM NOVA PÀGINA WEB

Iniciem una nova etapa estrenant web. Més moderna, més dinàmica i alineada amb el NODES dels centres. Hi trobareu totes les noticies, activitats i propostes de l’equip del SE del Segrià per tal que estigueu al corrent de l’activitat educativa més rellevant.

Confiem en que serà un pas endavant per millorar la comunicació entre tots nosaltres i que pugueu conèixer de primera mà tot el que fa referència al SE del Segrià. Benvinguts a la nostra nova web!

Inscripció a les activitats del PFZ de 2n torn

La inscripció a les activitats del Pla de Formació de Zona del 2n torn es realitzarà del 8 al 19 de gener, i la consulta d’adjudicacions es podrà fer a partir del 30 de gener. La sol·licitud d’una plaça significa acceptar les condicions d’inscripció i tot allò que consta a la descripció de l’activitat en referència a dates, horaris, objectius, continguts, persones destinatàries i requisits d’acreditació.… Llegeix més»

Pedagogia d’arrel: més eines per treballar en temps de canvis

Aquest cicle de conferències que us proposem per al febrer-març de 2021 vol ser continuïtat dels itineraris que vam organitzar durant el primer trimestre. La intenció és estar al costat dels docents per aportar eines de reflexió que els siguin d’utilitat en un curs en circumstàncies personals, socials i educatives tan especials. … Llegeix més»