Veniu a conèixer Perot Rocaguinarda, el bandoler amb més seguidors del s. XVII!!!

Espai Perot Rocaguinarda, febrer 2019

Us fem arribar el butlletí de l’Espai Perot Rocaguinarda (ER) perquè veigueu què podem oferir com a visita als vostres alumnes:
– Visita ER + esmorzar
– Visita ER + gimcana (per a infants de 7 a 12 anys)
– Visita ER + itinerari (per a majors de 12 anys i adults)
– Visita ER + Visita Granja Betara
Perot Rocaguinarda és un bandoler molt complert, que es pot tractar des d’un punt de vista històric, social, però també des de l’àmbit litearari, per la seva presència a dos capítols de El Quixot de Cervantes i en textos d’altres autors com el Rector de Vallfogona, Lope de Vega o Verdaguer.
Si us poseu en contacte amb nosaltres podem dissenyar una visita/jornada personalitzada.

 

UNA HISTÒRIA ATRACTIVA PER A TOTS ELS PÚBLICS

Si arriba el cap de setmana o esteu de vacances no dubteu a venir al Lluçanès.
A Olost us espera l’Espai Perot Rocaguinarda, on podreu descobrir la vida del famós bandoler i convertir-vos en personatges del s.XVII.

 

                  

A DINS, UNA HISTÒRIA SORPRENENT
l’Espai Perot Rocaguinarda d’Olost podreu conèixer el bandolerisme català a través d’un bandoler famós per la seva història i reconegut en la literatura i la cultura popular.
A FORA, UN PAISATGE PLE D’ENCANT
L’Espai és el punt de partida de quatre itineraris que transcorren per l’entorn d’Olost i que permeten al visitant gaudir del paisatge i descobrir destacats elements arquitectònics.

 

 

Història, Cultura, Natura i Gastronomia L’ER duplica la xifra de visitants el 2018 Caminades, visites i activitats per a tots