Les Trobades de Joves Sords a Sabadell.cat

“El CREDA Jordi Perelló organitza trobades amb joves amb sordesa per donar una millor resposta a les seves necessitats educatives i avançar cap a la plena integració”. Amb aquest títol, la pàgina web de l’Ajuntament de Sabadell, “Sabadell.cat”, es va fer ressó el 31 de gener de les trobades de joves sords que regularment s’organitzen al nostre CREDA.

La noticia que es va publicar deia: “Dins la seva tasca com a servei de suport als centres educatius pel que fa a l’atenció a l’alumnat amb dèficits auditius o trastorns del llenguatge i la comunicació, el CREDA Jordi Perelló, ubicat a Sabadell, organitza dues o tres trobades anuals amb joves amb sordesa. L’objectiu de les sessions, que aquest curs han començat al desembre, és oferir als nois i noies un espai comú d’intercanvi i reflexió sobre diferents aspectes personals o socials, per contribuir a avançar cap a una plena integració.

A les reunions participen joves, a partir de 16 anys, tant si són estudiants de l’etapa post-obligatòria com si estan treballant o buscant feina. La dinamització va a càrrec de logopedes del CREDA o bé d’altres joves amb sordesa.

En la primera de les sessions del curs, que es va portar a terme el 13 de desembre, van prendre part nois i noies amb diferents tipus i graus de sordesa, alguns dels quals es comuniquen amb Llengua de Signes Catalana (LSC) i/o amb llengua oral. En aquesta ocasió, la reunió es va centrar en el temps de lleure, parlant sobre les activitats que porten a terme i les dificultats que es troben en la seva realització, així com apuntant algunes possibles solucions”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>