Google llença dues ‘apps’ per a persones amb pèrdua auditiva

Un investigador sord de Google, Dimitri Kanevsky, ha treballat durant 30 anys en les tecnologies de reconeixement de veu i comunicacions i com a fruit d’aquest treball Google ha llençat dues aplicacions per a persones amb pèrdua aditiva: Live Transcribe i Sound Amplifier.

Live Transcribe és  una aplicació que capta les veus i les converteix en subtítols a temps real fent servir només el micròfon del dispositiu mòbil. Amb aquesta ‘app’, creada juntament amb la Gallaudet University, la principal universitat del món per a persones sordes i amb hipoacúsia, Google pretén ajudar a les persones amb sordesa una major independència en les seves interaccions diàries. Live Transcribe està disponible en més de 70 llengües i dialectes.

Sound Amplifier, la otra ‘app’ creada Google, permet obtenir un àudio més clar i més fàcil  ‘escoltar. D’aquesta manera, l’usuari pot fer-la servir des del seu telèfon amb auriculars per a filtrar, millorar i amplificar els sons del seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>