El Joel Bueno es presenta

El Joel Bueno, alumne amb SAAC atès pel nostre CREDA, ens ha fet arribar aquest vídeo a través de la seva logopeda, l’Anna Ferrer. El Joel ens parla d’ell, de les seves aficions i de les coses que fa, especialment comunicar-se amb la seva tablet i el sintetitzador de veu que controla amb la mirada. També fa música amb el programa EyeHarp. I donem fe de que ho fa molt bé!! El curs passat el Joel ens va oferir un petit concert a tots els professionals del CREDA en el marc de la festa de final de curs que es va fer a Santa Perpètua.

Gràcies Joel per compartir aquest vídeo amb nosaltresl!

Herois del TEL

La nostra companya Àngels Barbero ens ha fet arribar aquest vídeo d’un alumne que havia estat atès fa uns anys pel sector de Badia. El propi alumne, l’Izan Rincón, l’ha penjat al Youtube i vol que se’n faci difusió. En el video, l’Izan ens parla del seu trastorn, de les dificultats que té i, especialment, de com se’l pot ajudar. És un vídeo molt interessant. Gràcies Izan!… Llegeix més»

Interessant entrevista a una noia amb sordesa

“Andrea es una chica con hipoacusia bilateral pregona desde los 16 meses y usuaria de audífonos, su tesoro. Cada vez tiene más interés en la cultura de sordos y en la lengua de signos. Defiende que sumar maneras de comunicarse -en cualquier sentido- enriquece, y más cuando hay luchar y esforzarse el doble para conseguir lo mismo. Tiene un ideal: sordos y oyentes trabajando juntos”.… Llegeix més»

VIII Jornada d’Inclusió Digital

La VIII Jornada d’Inclusió Digital permetrà l’intercanvi d’experiències de centres i serveis educatius que afavoreixen el paper protagonista de l’alumne en el seu aprenentatge tot aprofitant el potencial que té la tecnologia per a personalitzar els entorns i per interactuar i participar a l’aula i més enllà.… Llegeix més»

Col·laboració del nostre CREDA amb el CFGS d’Audiologia Protètica

EL CREDA Jordi Perelló col·labora en la formació dels alumnes del CFGS d’Audiologia Protètica de l’Institut Castellarnau de Sabadell. Aquesta col·laboració s’ha traduit en una sèrie d’actuacions, algunes de les quals s’han realitzat a la seu del CREDA i d’altres al mateix institut.… Llegeix més»

Escoltar amb dignitat

Article de “El País” en el que a través d’una persona sorda, en Marcos Lechet, es crida l’atenció de l’opinió pública i de les Administracions sobre el problema de l’accés i el caríssim manteniment dels implants coclears. En Marcos, encara avui, continua lluitant per a que els diners no siguin un obstacle per a escoltar amb dignitat.

Per accedir a l’article sencer cliqueu AQUÍ