Raúl Arroyo i Lídia Jiménez, de l’INS Frederic Mompou i Judit Rodríguez Durán de l’INS Gabriela Mistral, guanyadors en dues de les modalitats de l’#edurecerca2017

trPicMonkey Collage

Els Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, juntament amb el teixit associatiu i empresarial de la comarca impulsen el certamen EduRecerca de reconeixement dels treballs de recerca que duen a terme els alumnes de l’educació secundària postobligatòria.

En un acte celebrat al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat el 16 de juny de 2017, es va procedir al reconeixement de tots els treball seleccionats i que procedeixen de les diferents demarcacions dels serveis educatius del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat.

A la nostra demarcació – Baix Llobregat-6 – integrada pels municipis de Cervelló, Corbera de Llobregat, La Palma, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat i Vallirana; els treballs finalistes han guanyat dues de les propostes presentades.

TRturisme

 

 

«Elaboració d’un cartell publicitari»

Raúl Arroyo i Lídia Jiménez (autores)
Josep Grané (tutor)
Institut Frederic Mompou de Sant Vicenç del Horts

TRMompou

Modalitat Fundació ORIENTA. Salut Mental d’Infantil i Adolescència.

logo FO2

«El viatge de la meva vida»

Judit Rodríguez Durán (autora)
Meritxell García Sánchez (tutora)
Institut Gabriel Mistral de Sant Vicenç del Horts

Captura de pantalla 2017-06-16 a les 21.44.57

Moltes felicitats tant als guanyadors com a les estudiants finalistes així com al professorat tutor.

|Més info sobre l’edició d’Edurecerc1a 2017|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>