#JoUsVeig Campanya per sensibilitzar la societat sobre la invisibilitat de l’autisme

Jo Us Veig” és la campanya impulsada des de la Fundació Junts Autisme (Arenys de Mar, Barcelona) per tal de sensibilitzar la societat sobre la invisibilitat de l’autisme -un trastorn que actualment afecta 1 de cada 100 persones a Europa i que va en augment-. Amb aquesta campanya volem apropar aquesta realitat per aconseguir la comprensió de la societat i així garantir la plena inclusió de les persones que tenen aquest trastorn i de les seves famílies.

La campanya es vertebra al voltant d’un espot que vol subratllar que l’autisme no es percep a simple vista i que és necessari que la societat sàpiga detectar-lo per saber actuar en conseqüència, facilitant el dia a dia de tots aquells que hi conviuen

Afegeix-t’hi!

 

Aquesta campanya està oberta a tothom que s’hi vulgui adherir i  vulgui ajudar a fer gran aquest projecte. Una campanya que neix d’una Fundació jove i amb força sense altra pretensió que construir una societat més acollidora per les persones amb autisme.

Es pot donar suport al projecte imitant el gest del centenar de persones populars que s’hi ha sumat i penjar-lo a les xarxes socials amb el hashtag #JoUsVeig.

La campanya es començarà a viralitzar avui per tal d’aconseguir l’índex màxim de divulgació el dia 2 d’abril, Dia mundial de Conscienciació per l’Autisme.

I tu, ens veus?

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>