Coordinació 0-6. Cap a un a Comunitat de pràctica de docents d’Educació infantil

Ahir, 16 de gener, professionals de l’Educació infantil 0-6 a Sant Vicenç dels Horts reinicien la coordinació 0-6 als Serveis Educatius Baix Llobregat 6. D’aquesta manera, es constitueix una xarxa de coordinació amb la voluntat de ser un espai de reflexió, aprofundiment i de treball d’aquesta etapa.

Aquest espai permetrà el coneixement de les metodologies i els processos de renovació pedagògica que s’està vivint en l’educació en cadascun dels Centres que hi participa. Un dels objectiu serà  reflexionar sobre la coherència i la continuïtat entre els dos cicles de l’etapa i evitar canvis dràstics en la transició entre Escoles Bressol i els parvularis. Entre les actuacions, es proposaran aspectes d’interès i cursos de formació, es farà diagnosi dels temes que ens preocupen i s’afavoriran intercanvis entre centres. 

L’acte es va iniciar amb la presentació de la coordinació per part de l’inspector Toni Clos, seguit de la Míriam Pau i la Marta Sáenz , mestra de P3 i directora d’Escola Bressol respectivament i coordinadores del seminari 0-6 dels Serveis Educatius Baix Llobregat II. Van explicar la seva experiència,  van transmetre el seu entusiasme i les seves ganes de seguir treballant . Van animar a tot l’auditori a començar el projecte i seguir per aquest camí. Moltes gràcies per venir-nos-ho a explicar !

Tot seguit, el director del Servei Educatiu del Baix Llobregat 6, va comentar la jornada pedagògica que es realitzarà a finals de juny. Finalment es va acabar amb una sessió de treball.

Podeu consultar el calendari de les sessions així com els llocs de trobada prement aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>