Sant Vicenç dels Horts: accions de dinàmica educativa. Curs 2012-2013

Les accions de dinàmica educativa són un conjunt d’activitats que s’ofereixen des de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts als centres educatius en col·laboració amb el Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

Els seus principals objectius són el dotar de noves oportunitats d’aprenentatge i permetre que l’escola s’acosti a la ciutat i al seu entorn més proper.

Les 41 activitats que conformen l’oferta s’organitzen en 11 blocs. Les principals novetats es troben en els blocs d’educació per la cultura de la pau , la solidaritat, la cooperació i la ciutadania (amb una activitat al voltant de la maternitat d’Elna), de coneixement de l’entorn (amb una ruta literària basada en la novel·la “El cant de la mallerenga”) i d’educació medioambiental (amb tres noves propostes).

D’aquesta 22a edició de les accions de dinàmica educativa cal destacar també que se celebra el 25è aniversari de la Mostra de Teatre Escolar.

Les escoles que desitgin participar en alguna de les accions recollides en el catàleg s’han d’inscriure a través d’aquest formulari abans del 23 de setembre de 2012.

| Catàleg d’accions de dinàmica educativa |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>