PFZ Baix Llobregat-6, curs 2015 – 2016. Sol·licitud de demandes formatives

S’ha obert el termini perquè els centre puguin sol·licitar i fer propostes formatives per el proper curs 2015-2016, en funció de les necessitats internes.
Els centres poden plantejar i presentar les seves demandes per escrit mitjançant els corresponents documents de sol·licitud al CRP del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 fins el 29 de maig de 2015.
Aquestes demandes o propostes seran presentades i valorades conjuntament amb d’altres activitats d’interés per a la zona, en la Comissió del Pla de Formació de Zona que elaborarà la corresponent proposta general. Aquesta proposta es presentarà als Serveis territorials per a la seva aprovació.
Es preveu poder facilitar informació de l’oferta definitiva aprovada d’activitats formatives del Pla de Formació de la Zona al llarg del més de juliol. A partir de setembre s’obrirà el corresponent termini de formalització d’inscripcions.

INFORMACIONS

 

Resum dels Criteris i instruccions formació permanent del professorat 14-15_15-16
(S’especifiquen els objectius de la formació, els criteris d’avaluació, les modalitats de formació, l’horari i el calendari)

Modalitats i formats de formació

Formació Interna de Centre (FIC)
(S’especifiquen les característiques de la FIC, els requisits, els Itineraris disponibles i es poden consultar alguns materials)

DEMANDES DE FORMACIÓ

Qüestionari per formular demandes de formació: (data límit 29 de maig)

 

| + Informació. Catàleg de formació permanent del professorat Curs 2015-2016 |

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>