Del oral, audiovisual y digital a la lectura (y la escritura) en Secundaria

“Del oral, audiovisual y digital a la lectura (y la escritura) en Secundaria”, és una obra escrita per la professora de la Universitat de València Gemma Lluch i publicada per la Fundación SM.

Per presentar-ne el contingut res millor que accedir a allò que diu la professora Lluch a la seva pàgina web (www.gemmalluch.com):

Els objectius del llibre són:

1) Introduir la narrativa de tradició oral, els relats audiovisuals i les possibilitats de les plataformes virtuals en el treball de la lectura amb la finalitat de millorar tant la lectura como l’escriptura expositiva i creativa;

2) Proposar l’ús de les eines presents a Internet per al foment de la lectura, i

3) Orientar el treball de la lectura des de l’aula i  des de la biblioteca escolar. Presentem unes micro unitats didàctiques i unes orientacions  per treballar la lectura des de l’aula o la biblioteca escolar sempre acompanyades d’una reflexió teòrica.

El llibre està dirigit als professors de llengua i literatura de l’Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat.

| Descarregueu el llibre |

Lluch, Gemma. (2012): Del oral, audiovisual y digital a la lectura (y la escritura) en secundaria. Madrid: Fundación SM (Cuadernos de la Fundación SM; 20).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>