Conferències 100tífiques 2020

 

El dimarts 11 de febrer s’ha celebrat la segona edició de “100tífiques”, un esdeveniment per fomentar les vocacions cientificotècniques entre les nenes i nens de primer d’ESO en coincidència amb el “Dia Internacional de les Dones i les Nenes de la Ciència”. Organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Des del CRP hem col·laborat en l’organització de quatre conferències adreçades als instituts de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei:

    • A l’INS Lluís de Requesens de Molins de Rei, s’ha realitzat una xerrada sobre “la Introducció a la nanotecnologia i nanomedicina” portada a terme per la postdoctorada Clara Vilches de l’Institut de Ciències Fotòniques.
    • A l’INS Bernat el Ferrer de Molins de Rei, la xerrada ha tractat sobre “El objectivo no es el destino, sino disfrutar el camino” amb la ponent Esther Donado, cap de l’equip de cardiovascular de Boheringer Ingelheim.
    • A l’auditori del Palau Falguera amb l’assistència de l’alumnat de l’INS Olorda de Sant Feliu de Llobregat,s’ha realitzat una xerrada sobre “la importància dels virus zoonòtics emergents” a càrrec de la doctora Júlia Vergara investigadora de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentaria.
    • i finalment, a l’INS Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat, Alexandra Ballester, cap de l’equip en investigació clínica de Boheringer Ingelheim, ha realitzat una xerrada sobre “Jo investigo a Catalunya” retransmesa en streaming on pot ser visualitzada en el següent enllaç

Per més informació sobre la iniciativa “100tífiques” podeu consulta a la pàgina www.100tífiques.cat

INS Lluís de Requesens (Molins de Rei)
INS Martí Dot (Sant Feliu de Llobregat)

 

 

 

 

 

 

 

Palau Falguera (Sant Feliu de Llobregat)
INS Bernat el Ferrer (Molins de Rei)

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>