Des de el 8 de juny per accedir presencialment al SE Baix Llobregat3 cal concertar cita prèvia ” (atenció telefònica 93 554 17 20 de dilluns a divendres de 9 a 14h).

Families.- Si alguna família necessita contactar telemàticament amb els professionals de l’EAP, pot fer-ho al correu electrònic a8900300@xtec.cat

DepEDU
DepEDU

Gestió Emocional
Departament d’Educació

Recursos per la gestió emocional
Saber-ne més …”

DepEDU
Centres Educatius en Línia
Centres Educatius en Línia

Pla d’Acció
Canal YouTube
Nodes projecte

DepEDU
ComFluïm
Actuacions extraordinàries

Departament d’Educació
Saber-ne més…

DepEDU
Propostes didàctiques
Propostes didàctiques

Departament d’Educació
Accedir a les propostes

Centres Educatius

ZE BLL3
Zona Educativa

Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló
Últimes entrades als blogs de la ZE.

DepEDU
ComFluïm
Departament d’Educació

Intranet – Portal de Centre
Accés a la intranet

Telegram

@sebll3
Telegram SE BLL3

Canal Telegram del Servei Educatiu Baix Llobregat 3
Connecta amb @SEBLL3

Salut/DepEDU
Salut / Escola

Canals Telegram.
Per a professionals
Per a families


Programa Ambaixadors i Ambaixadores Robocat 2021-2022

L’associació El Racó dels Robotaires, entitat organitzadora de la ROBOCAT, el Campionat de Robòtica de Catalunya, ha obert la convocatòria per a participar en el programa Ambaixadors i Ambaixadores ROBOCAT durant el curs 2021-22. S’adreça a estudiants a qui els hi agradi la tecnologia i la robòtica, i que tinguin ganes de participar en la promoció de la ROBOCAT a la seva escola, institut o universitat. Podeu formalitzar la sol·licitud a través del següent formulari fins al 30 d’abril de 2021.
Llegeix més»

Premi Participa a l’Escola: construint una societat més participativa i oberta

La crisi del COVID-19 ens ha posat contra les cordes en molts aspectes i a les escoles ho heu viscut amb més intensitat per la naturalesa de la vostra activitat. Les nostres escoles han esdevingut un element de cohesió, de construcció de xarxes per pal·liar els efectes de la pandèmia i alhora mantenir la  qualitat educativa. Segur que teniu molt a dir sobre les experiències de participació que heu dut a terme als vostres centres educatius. Llegeix més»

Nou espai de coeducació

Ja teniu a la vostra disposició el nou espai de coeducació. Pretén ser un espai de referència, amb materials i recursos per incloure propostes coeducatives a l’aula per avançar cap a un model de sistema educatiu inclusiu.

Aquest espai es complementa amb 5 maletes en prèstec. A les maletes 1-4 trobareu un recull de materials que segueix 4 línies d’actuació. A la cinquena maleta trobarem diverses biografies sobre dones rellevants, dones que han contribuït a canviar el món de la ciència, la tecnologia, els drets humans, la literatura…

22 d’abril: Dia Internacional de la Terra

El dia 22 d’abril la Fundació Kílian Jornet emmarca dins la celebració del Dia Internacional de la Terra la campanya de recollida selectiva de brossa en entorns naturals durant la setmana del 19 al 25 d’abril de 2021. Aquesta acció va adreçada a tots els centres de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar per millorar la quantitat i qualitat de la recollida selectiva. La inscripció pot ser individual o col·lectiva i requereix d’inscripció prèvia a través de l’enllaç. Llegeix més»

“Estrategias educativas hacia la sostenibilidad. Caminos de futuro”

El Ministeri d’Educació i Formació Professional (MEFP), ha organitzat el seminari web sobre Educació per al Desenvolupament Sostenible, “Estrategias educativas hacia la sostenibilidad. Caminos de futuro”. Aquest seminari web se celebrarà els dies 22, 27 i 29 d’abril de 2021, de 17 a 19 hores. El format serà per videoconferència, a través de la plataforma Zoom. Llegeix més»

4ª Edició dels Premis Fotón

Enguany es celebra la 4ª Edició dels Premis Fotón de comunicació científica i de docència a l’escola; iniciativa de l’Institut d’Óptica “Danza de Valdés” del CSIC, enfocada a reconèixer, impulsar i fomentar les labors de divulgació i ensenyança en l’àmbit de l’òptica i la fotònica. Els premis s’anunciaran el dia 16  de maig, com a part dels actes de celebració del Dia Internacional de la Luz (www.diadelaluz.es). Llegeix més»

Estratègia Digital de Centre

Ja ha estat publicat el nou document de l’Estratègia Digital de Centre, on s’explica com concretar als centres educatius el Pla d’Educació Digital de Catalunya 2020-2023Aquest document és una evolució de l’antic Pla TAC i tracta de desenvolupar la perspectiva de que l’objectiu envers la Cultura Digital és desenvolupar les habilitats digitals tant de l’alumnat, com dels docents i dels centres. Llegeix més»

El joc de les vocacions

Aquest joc, disponible en préstec al CRP del nostre Servei Educatiu, té la finalitat de fomentar les vocacions en l’àmbit industrial i va adreçat a l’alumnat de cicle superior d’Educació primària i a 1r i 2n d’Educació secundària. El joc presenta un repte que l’alumnat, per grups, ha de resoldre. Consta d’un tauler físic amb fitxes de rol i d’objectius i d’una aplicació web que trobareu aquí. Llegeix més»

El feedback i l’observació entre iguals (XCB)

Us recomanem la conferència Feedback. El bon ús dels instruments d’avaluació per a la regulació i millora de l’aprenentatge”, que l’Hèctor Ruiz, biòleg i director de la International Science Teaching Foundation, va oferir el passat dia 10 de març a la Xarxa de Competències Bàsiques. L’Héctor Ruiz ens aporta moltes idees per a la reflexió en equip i la comunicació constructiva en l’aprenentatge. Llegeix més»

Projecte mEduTarraco

El projecte mEduTarraco proposa conèixer i gaudir de la ciutat de Tarragona a través de tecnologies mòbils i d’un joc de pistes geolocalitzat i contribuir a la sensibilització i la recerca mitjançant la Fundació La Marató de TV3. Podeu conèixer la ciutat, jugar amb el mòbil i guanyar punts que es convertiran en euros per a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Llegeix més»

Dia Internacional de les Dones 2021

El Departament d’Educació, en el Dia Internacional de les Dones 2021, vol sumar-se al missatge d’ONU Dones Les dones al lideratge: assolir un futur igualitari en un món COVID-19. Amb aquest motiu proposa activitats per visibilitzar i conscienciar l’alumnat i tota la comunitat educativa sobre els drets de les dones i la necessitat de la corresponsabilitat en les tasques de cura. Llegeix més»

Transformar per innovar

El Laboratori de Transformació Educativa presenta la iniciativa “Transformar per innovar”, organitzada en quatre col·leccions de vídeos, acompanyats de cinc rutines de pensament per aprofundir en les reflexions, temàtiques, experiències de centre i d’aula, que promou cadascun d’aquests vídeos.

Podeu accedir a la notícia a la plataforma del Laboratori: Transformar per Innovar. Cada setmana penjaran a la plataforma un nou vídeo. Llegeix més»