El SE Baix Llobregat II, en aquest període de confinament, continua treballant telemàticament  al servei de la comunitat educativa de  les poblacions de Viladecans, Gavà, Begues i Sant Climent.

Si alguna família necessita posar-se en contacte amb els professionals de l’EAP B-19  per qualsevol consulta, poden fer-ho a través del nostre e-mail: a8900265@xtec.cat.  Donarem resposta el més aviat possible.

Mur digital dinàmic amb esdeveniments interessants, propostes didàctiques, recursos digitals, materials formatius, tutorials…

Us enllacem a un mur digital on anirem penjant propostes i recursos que s’estan compartint aquests dies a través de la xarxa. En aquest mur, a més d’esdeveniments, formacions… hi ha incrustats altres murs per intentar classificar els recursos: Propostes per a l’alumnat, Eines digitals, Propostes matemàtiques, Càpsules de formació

Models de propostes didàctiques

El Departament d’Educació ofereix, a aquells centres i equips educatius que ho necessitin, models i propostes d’activitats de diferents nivells i àmbits curriculars que els ajudin a mantenir l’activitat formativa en clau competencial.