Inscripció al programa d’innovació pedagògica “Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge”

Recentment s’ha obert la convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar part del programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge, al curs 2018-2019. El programa  és una iniciativa que té l’objectiu que els centres educatius presentin un projecte de… Llegeix més»

Currículum i avaluació competencials per àmbits (Ed. Secundària).

La Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital ha organitzat la formació Currículum i avaluació competencials per àmbits (Ed. Secundària). Donada la importància de la mateixa, pel que fa al coneixement i actualització del currículum, avaluació, didàctica, estratègies, programació i recursos.

Us informem que properament es realitzaran les següents activitats. En cas… Llegeix més»

La ciència en primera persona curs 2018-2019

El passat 7 de novembre a l’Institut El Calamot de Gavà, Carlos Borrego Iglesias, investigador i docent al Departament de la Informació i les Comunicacions de la UAB,  va realitzar una conferència als alumnes de 3r ESO sobre la criptografia, fent un… Llegeix més»

FlipArt-Catàleg d’activitats gratuïtes d’arts escèniques i arts visuals

El programa FlipArt té la finalitat d’incentivar i apropar les arts entre els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, ofereix un catàleg d’activitats gratuïtes d’arts escèniques i arts visuals.consta de diverses branques d’activitats.
FlipArt inclou tres activitats diferenciades:

  • Aventures d’artistes: diversos artistes expliquen als alumnes la seva… Llegeix més»

Trobades de corals d’educació infantil i primària i d’educació secundària.

Durant els mesos d’abril i maig el Departament d’Ensenyament organitza les Trobades de corals d’educació infantil i primària i d’educació secundària.
Aquests concerts tenen l’objectiu de potenciar i difondre la pràctica coral que es du a terme als centres educatius. El treball coral sovint és una… Llegeix més»