Educació i intel·ligència artificial


Us convidem a la I Jornada d’Innovació Avançada “Educació i intel·ligència artificial”, organitzada per la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació, que tindrà lloc de forma virtual el dimarts 09 de març de 2021, de 17 a 19 hores.
Podeu fer la inscripció… Llegeix més»

Fira del Coneixement 2021

La Fira del Coneixement té per finalitat donar a conèixer projectes punters relacionats amb la ciència i la tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i els seus centres de recerca. Enguany, es tractaran temàtiques relacionades amb el benestar i la salut de les… Llegeix més»

Proves Cangur 2021

Des de l’any 1996 es realitza a Catalunya la prova Cangur, una activitat impulsada per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) que, per aquesta raó, és l’entitat titular del Cangur en llengua catalana.… Llegeix més»

Fotònica en 5 minuts!


Descobreix el món de la fotònica a través de 3 científiques de l’ICFO, que contaran en 5 minuts d’una manera atractiva i inspiradora per què la fotònica és important per a la seva investigació i la societat. Podràs també enviar-los les teves preguntes sobre… Llegeix més»

Young Photonics Congress 2021


El Young Photonics Congress, organitzat per l’ICFO, és un congrés científic protagonitzat per estudiants d’ESO i batxillerat que presenten els seus projectes de recerca.
Aquest any el Young Photonics Congress serà en format virtual: els alumnes poden enviar el seu projecte abans del 31 de gener  per… Llegeix més»