12è Fòrum de Treballs de Recerca de Sant Feliu de Llobregat, El Papiol i Molins de Rei

El dimecres 25 d’abril de 2018 se celebrà, a Molins de Rei, el 12è Fòrum TR amb la participació de tots els centres educatius que imparteixen batxillerat a la nostra zona.

El Fòrum és una activitat organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat 1, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels Ajuntaments d’El Papiol, Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

Al fòrum hi han participat 26 treballs de Recerca escollits pel professorat dels propis centres educatius. Un resum d’aquest treballs es pot consultar a la publicació que s’ha editat amb motiu del Fòrum. En aquesta publicació també s’hi exposen els llistats de tots els Treballs de Recerca realitzats per l’alumnat de segon de Batxillerat de la zona aquest curs 2017-2018. Les llistes es poden consultar per centre i per temàtiques.

A l’acte del 12è Fòrum de TR s’ha desenvolupat segons el previst al programa, s’hi han exposat els 8 treballs, un de cada centre,  que han obtingut una menció especial del Jurat.

El mateix dia el Jurat ha atorgat tres reconeixements especials a tres alumnes pel seu treball.

Reportatge fotogràfic de l’acte del 12è Fòrum de TR

Document relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>