Regalem CDS d’àudio: Sardanes

Encara teniu algun reproductor de Cds?  El CRP Maresme II regala 3 CDs de sardanes a la primera persona* interessada que ens posi un comentari en aquest article.

 • 12 de 111. Sardanes de Josep Maria Tarridas. De les 111 sardanes que va escriure el mestre Josep Maria Tarridas, se’n recullen 12: Montserrat (1922), Solitud (1922), Desengany (1925), L’ovella malalta (1926), La sardana de Casa (1928), Adriana (1929), De cara la cel (1929), El que et diria (1931), Lluny d’ella (1932), Deixondiment (1933), Delirant (1943) i La mel als llavis (1948). Acompanya un llibret Homenatge en el centenari del seu naixement (Sant Pol al mestre Tarridas).
 • La sardana uneix. Les emissores de ràdio de les comarques de La Selva i L’Alt Maresme s’han unit per editar aquest disc compacte. Cada emissora ha triat dues sardanes que no havien estat mai registrades i que són de compositors reconeguts. Les sardanes són: Sardana de germanor i Marinesca (Santa Susanna); Encant blanenc i Sa Forcanera (Blanes); Nosaltres i Bressol d’aplecs (Calella); Amics de Lloret i La festa de Santa Cristina (Lloret de Mar); Malgrat aniversari daurat i Montagut (Malgrat de Mar); Felicitats i Maria de Palafolls (Palafolls); La flor de Catalunya i Que bonica ets Pineda (Pineda de Mar); Matí de sardanes i Records de Jalpí (Tordera).
 • Pineda nostra. Sardanes i havaneres. Recull de sardanes i havaneres: Pineda nostra; Catalans a l’Alcàrria; Els gegants de Palamós; Dos amors; La sireneta; L’encís del Maresme; Somnis de llibertat; L’àvia i el mar; El fill i la barca; La tercera primavera; Gavina viatgera; Explorant i Bells indrets de Barcelona.

*que no hagi estat ja guanyadora

2 comentaris

 1. Bernadette Pruna Mercader

  Un bon compositor, clar que sí.
  Llàstima que el món sardanístic no sàpiga explicar el ric contingut cultural de la música per a cobla.
  Només coneixent la nostra cultura podrem estimar-la, aquest és un bon camí per fer-ne difusió.
  Gràcies,
  Berna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>