Regalem CDS d’àudio: Dàmaris Gelabert

Encara teniu algun reproductor de Cds? Sou de les que feu el Bon dia, els dies de la setmana….les rutines o ensenyeu conceptes musicals amb les cançons de la Dàmaris? El CRP Maresme II regala la seva col·lecció a la primera persona* interessada que ens posi un comentari en aquest article.

Cançons per aprendre. 3-6 anys. Cançons per aprendre a gaudir de la música, tot jugant, cantant, ballant, escoltant, i alhora aprenent altres coses importants per al desenvolupament dels infants. Pot ser útil tant a l’àmbit familiar com a l’escola i poden ajudar a reforçar de forma lúdica i divertida alguns dels aprenentatges bàsics. En el llibret adjunt hi ha les lletres de cada cançó, així com una explicació del context més adequat per cantar-la o ballar-la i els jocs que pot generar. Conté 14 cançons, amb doble versió: cantada i instrumental. Al mateix CD hi ha un llibret de 16 pàgines amb les lletres i altres texts.

Cançons per aprendre. 7-9 anys. Cançons per aprendre a gaudir de la música, tot jugant, cantant, ballant, escoltant, i alhora aprenent altres coses importants per al desenvolupament dels infants. Pot ser útil tant a l’àmbit familiar com a l’escola i poden ajudar a reforçar de forma lúdica i divertida alguns dels aprenentatges bàsics. En el llibret adjunt hi ha les lletres de cada cançó, així com una explicació del context més adequat per cantar-la o ballar-la i els jocs que pot generar. Conté 13 cançons, amb doble versió: cantada i intrumental. Al mateix cd hi ha un llibret de 16 pàgines amb les lletres i altres textos.

Tot sona! Inclou llibret amb partitures i propostes didàctiques.

*que no hagi estat ja guanyadora

10 comentaris

    1. Marta Obrador Gil Autor de l'article

      Sí Pilar diria que la Dàmaris sona a moltes escoles però…em sap greu, heu fet tard, va haver-hi una escola més ràpida. Seguiu atentes als articles del nodes del SEAM a veure si hi ha més sort la propera vegada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>