Per unes xarxes socials més diverses!

 

A la càpsula ‘A qui podem trobar a les xarxes socials?’ la youtubera Maria Bouabdellah Shaimi ens convida a participar en el Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme amb vídeos que posin en qüestió la normativitat del món que sovint projecten les xarxes: Com són, majoritàriament, els personatges que coneixem a través d’elles? Quins col·lectius apareixen menys? Com podem explicar aquestes absències? La Maria ens convida a pensar en les conseqüències d’aquesta infrarepresentació i en com revertir-la.

A més del seu vídeo, a la secció materials de suport del web del Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme podeu trobar altres recursos que poden ajudar a fer que la vostra candidatura al concurs prengui forma: vídeos d’altres youtuberes, com la Laura Grau, plantilles de guions i storyboards, glossaris, exemples de bones pràctiques, etc.

El termini d’inscripció acaba el 30 d’octubre, però teniu fins al 12 de febrer de 2021 per enviar la vostra participació.

Poden participar en el concurs grups de noies i nois de centres educatius o entitats de lleure que formin part dels municipis de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicacióExisteixen dues categories: de 12 a 14 anys i de 14 a 16 anys.

Veure el vídeo

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>