30a conversa pedagògica: “Com projectem la imatge del centre en la xarxa?”

Des del Departament d’Ensenyament, us convidem al primer debat pedagògic d’aquest curs escolar sota el títol Com projectem la imatge del centre en la xarxa”.

Quan un centre educatiu té presència a Internet, o bé a les xarxes socials, ja s’enfronta a la construcció d’una identitat digital pròpia. Per això la gestió de la imatge pública dels centres no es pot deixar a l’atzar, d’una banda, perquè la imatge que projectem també afecta a l’alumnat i, d’altra, perquè és un aspecte molt important de comunicació i de confiances mútues.

Per tant, cal reflexionar conjuntament i prendre decisions pel que fa a què, com i on divulguem? Quines apreciacions ètiques cal tenir en compte?

Intervindran: Karma Peiró, directora del diari Nació Digital des del juliol de 2015; Ricard Roca Escola Sant Jordi de Maçanet de la SelvaPaco Rico Institut Moisès Broggi de Barcelona

Aquest acte tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 17.30h. a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament (Av/. Via Augusta, 202). L’enllaç per a fer la inscripció és el següent: FORMULARI D’INSCRIPCIONS.

També s’ofereix la connexió en streaming 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>