Vuitena edició del concurs de microrelats del CNL del Maresme

Pevuitèvany consecutiu, el CNL del Maresme posa en marxa el concurs de microrelats amb una temàtica relacionada amb la comarca. El tema d’enguany és Colors del Maresme. 

El microrelat ha de fer referència a un color o colors característics del Maresme, a una tonalitat genuïna de la comarca, a un matís maresmenc… El període de participació és del 23 d’abril al 31 de maig, ambdós inclosos.

Ha d’incloure l’etiqueta #colorsmaresme, que pot estar integrada al text. El microrelat que es publiqui a Twitter no pot tenir més de 280 caràcters, i el de Facebook, com a màxim, ha de ser de 50 paraules.

S’hi pot participar a través dels comptes de Twitter o Facebook del CNL del Maresme o del Voluntariat per la llengua Maresme.

Un any més comptem amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística – Costa del Maresme, de Cultura Mataró i de les Biblioteques de Mataró.

Per més informació clica aquí: concurs microrelats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>