Videotrucades i el risc de ciberassetjament

clica la imatge

Les videotrucades ens estan ajudant a portar una mica millor el confinament. En l’àmbit educatiu, com en el particular, el seu s’hi ha estès ràpidament, i tots ens hem fet experts en plataformes i ens hem posat a utilitzar-les, però sense pensar-hi gaire en les regles del joc.

Això ha començat a generar algunes situacions no desitjables, com el mal ús de la informació privada que es genera en cada videotrucada (compartir les dades de les persones que hi participen, captures de pantalla utilitzades per “fer broma”, entre d’altres) i, lligat amb això, noves formes de ciberassetjament, tant entre l’alumnat com amb el professorat.

Des de l’eduCAC aprofitem per recordar-vos que el ciberassetjament és un dels aspectes sobre l’ús del mòbil que podeu treballar través de la unitat didàctica “El mòbil, jo i els altres”, tant per primària com per a secundària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>