Pirateria d’anar per casa: un fi de curs o colònies… online

Som la Cia L’Argos Maltès, formada per una actriu i dos titellaires. Durant el confinament al nostre veler en una illa solitària del Mediterrani, un amic mestre ens demanà algun vídeo amb titelles per plantejar activitats lúdiques per als seus alumnes de cara a un fi de curs o colònies… online, des de casa.
D’aquí nasqué la idea de crear la sèrie de 10 vídeos protagonitzats per marionetes de “Pirateria d’anar per casa” i dels 9 videotutorials del “Manual Pirata” de la Capitana Tramuntana, on s’expliquen les 10 activitats i manualitats per formar part de la tripulació… des de casa i en família.

Les activitats, dissenyades per mestres, estan adreçades a alumnes del segon cicle d’educació infantil i de cicle inicial i mitjà de Primària.

Per si una proposta així us pogués semblar interessant, compartim amb vosaltres el cartell, els primers capítols en català de “Pirateria d’anar per casa” i del “Manual Pirata”, i el dossier del projecte. També disponible tot plegat en castellà.

1r capítol de “Pirateria d’anar per casa”: https://youtu.be/QZ14tE0iulE
1r capítol del “Manual Pirata”: https://youtu.be/gGjhGiF3fPY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>