Mostra de projectes de batxillerat escènic.

Escènics en xarxa és una formació encaminada a dissenyar activitats artístiques de manera compartida amb els centres participants per tal d’establir una transversalitat de les arts escèniques i preparar una trobada conjunta en format de muntatge teatral que, aquest any s’ha fet de manera format virtual, segons les instruccions 6/2020 amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.

Esperem que el proper curs 2021/2022 la situació sanitaria canviï i es pugui realitzar una trobada final amb tot l’alumnat de 1r de batxillerat que cursi l’especialitat d’Arts escèniques, Música i dansa tutoritzat pel professorat participant en aquest grup de treball.

De moment aquest curs han pogut fer un recull d’activitats i exercicis de tècnica teatral a partir de les seves experiències. Han treballat des de la  transversalitat de les arts escèniques: música dansa i teatre per mitjà de textos de teatre musical i de la seva posada en escena. Aquí us deixem algunes de les propostes treballades en el grup.

Aprofitem per informar-vos que a partir del 13 de setembre estarà oberta la inscripció a aquest grup de treball destinat a professorat de centres amb oferta de batxillerat artístic de tot Catalunya.

A100341A10
Muntatge artístic en xarxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>