Jornades d’inici de curs 2019-2020

Us informem de les dues jornades d’inici de curs 2019- 2020 que tindran lloc totes dues el dia 6 de setembre de 9.00 a 14.00h a l’institut de Pineda de Pineda de Mar.

Aquestes dues jornades tenen el següent format:

Una per als mestres d’infantil i primària amb el títol: Competència lectora i, una altra per als professors de secundària amb el títol: Perdem la por a l’oralitat.

Tot i ser dues jornades de l’àmbit lingüístic compartirem gran part del programa. La franja de la presentació i tallers es realitzarà per grups amb espais diferents.

Us facilitem el programa:

Durant la pausa- esmorzar hi haurà servei de bar a la cantina de l’institut de Pineda. Podreu aprofitar aquest espai per retrobar-vos amb companys/es.

Volem agraïr a l’EOI, escola Mare de Déu de Montserrat i l’institut Pineda de Mar la seva col·laboració, implicació i acollida en el pfz de l’Alt Maresme. Sense vosaltres no podria ser possible.

Per poder assistir a la jornada és necessari inscripció. Us facilitem l’enllaç per realitzar la inscripció on també trobareu la descripció detallada de cada jornada.

Jornada infantil i primària:

inscripció jornada competència lectora

Jornada secundària:

inscripció jornada perdem la por a l’oralitat

En el moment de la inscripció us podeu trobar que us aparegui aquest missatge que annexem a continuació. L’aplicatiu ho detecta d’aquesta manera però estareu inscrits. Si entreu a les meves activitats ho podreu consultar i/o si us intenteu tornar a inscriure us dirà que ja esteu inscrits.

El dia 4 de setembre podreu consultar a les meves activitats les adjudicacions ja que per motius d’aforament les places seran limitades.

Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>