IV Trobada d’alumnes amb Deficiència Auditiva de l’Alt Maresme

 

El divendres dia 19 de Maig va tenir lloc la trobada bianual dels alumnes amb deficiència auditiva del CREDA (Alt Maresme). 

La temàtica d’enguany va ser “Esport i autosuperació”.  

Captura de 2017-06-01 16:16:01

L’objectiu d’aquestes trobades és reunir aquests alumnes perquè comparteixin activitats, experiències i es relacionin entre ells. 

Cada dos cursos el CREDA ens permet fer aquestes trobades donat el volum d’alumnes amb sordesa que atenem en aquesta zona.

Aquesta activitat s’ha pogut dur a terme gràcies a l’Ajuntament de Pineda de Mar que ens ha cedit un espai, el Pavelló municipal Nino Buscató. També agraïm a la Diputació de Barcelona que ens hagi deixat en préstec el material necessari per realitzar les activitats programades (l’Ajuntament de la localitat ens ha ajudat a realitzar els tràmits amb la Diputació). 

Agraïm al CRP el suport econòmic que ens ha permés realitzar alguns dels tallers programats.

I finalment agrair a les famílies l’esforç de portar als nens al punt de trobada ja que provenen de municipis diferents i, també per valorar que aquestes trobades potencien el creixement personal dels seus fills. 

Logopedes del CREDA de l’Alt Maresme

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>