Inspiraciència

Fer de la ciència, ficció. Inspiraciència és una invitació a tothom a pensar i imaginar la ciència des de la creació literària. L’objectiu és fomentar l’apropament al pensament científic a través de l’escriptura. Els participants poden presentar relats curts, de com a màxim 800 paraules, en castellà, català, gallec o eusquera, en una de les dues categories: jove (de 12 a 17 anys) o adult (a partir de 18 anys). Com a novetat d’aquesta edició, s’entregarà un premi accèssit Feynman als relats de qualsevol categoria i llengua que tractin l’obra o la figura de Richard Feynman; com a part dels actes commemoratius del seu naixement que organitza l’Associació Catalana de Comunicació.

El termini de presentació de relats s’acaba el 17 de maig. 

La vuitena edició del concurs de relats d’inspiració científica l’organitza el Consell Superior d’Investigacions Científiques amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología.

Més informació a inspiraciencia.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>