II Jornada d’Innovació Pedagògica

Aquesta jornada s’organitza amb l’objectiu de  donar suport, difondre i transferir les innovacions contrastades i certificades. 

Les persones assistents trien cinc experiències de centre d’entre les 78 que s’ofereixen. D’aquestes cinc, finalment se n’adjudiquen tres establint un itinerari personalitzat per a cada participant.

Cada centre explica la seva experiència dues vegades en un temps de 20 minuts a un grup reduït de persones prèviament inscrites. 

En total participen:
  • 24 programes d’innovació pedagògica . Cada programa presenta l’experiència de 2 centres
  • 30 projectes de centre (3 per cada Servei Territorial) certificats d’innovació pedagògica en la convocatòria Resolució ENS/1542/2018, de 2 de juliol, per la qual s’obre convocatòria pública per al reconeixement de projectes d’innovació pedagògica de centres educatius.
  • Cada programa d’innovació disposa d’un estand on les persones assistents es poden dirigir per conèixer el Programa i interactuar directament amb les persones que el gestionen.
  • També hi sertan presents amb un estan els Camps d’Aprenentatge del Departament d’Educació
Trobareu tota la informació al BLOC DE LA JORNADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>