I Congrés d’educació pública

Iniciativa que sorgeix en una primera trobada entre escoles i persones relacionades amb l’educació, el món universitari i entitats diverses, per definir una iniciativa col.lectiva que comportés una acció per parlar d’educació. El resultat va ser la idea de convocar un I Congrés d’educació pública.

Alguns dels centres adscrits s’han ofert per preparar debats sobre els  diferents temes que es volen tractar en aquest congrés.

L’EBM El Rial en col·laboració amb el CEIP Pi Gros i algun expert en educació del municipi han organitzat el primer debat del territori Maresme-Vallès Oriental entorn al tema: Currículum: organització, avaluació i pràctiques educatives.

Ens plau convidar-vos a participar en aquesta jornada de reflexió entorn al currículum per fer arribar les nostres aportacions a la resta de territoris i entre tots posar el nostre granet de sorra a la reflexió i millora de l’educació pública del nostre país.

Si  us ve de gust participar en aquest primer debat que tindrà lloc el dia 23 d’octubre a les 17:30 a l’EBM El Rial de Sant Cebrià de Vallalta us podeu inscriure abans del dia 17 d’octubre a:

CONGRÉS EDUCACIÓ PÚBLICA. Debats en el territori Vallès Oriental/Maresme

Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>